Brabetech sluit zich aan bij Energy Storage NL

Met groot genoegen kondigen we aan dat Brabetech officieel lid is geworden van Energy Storage NL, de toonaangevende branchevereniging voor energieopslag in Nederland!

Door ons aan te sluiten bij Energy Storage NL, bundelen we onze krachten met een dynamisch netwerk van branche-experts en opinieleiders die zich inzetten voor de vooruitgang van energieopslag.

Energieopslag speelt een cruciale rol bij het realiseren van een duurzaam en veerkrachtig energiesysteem. Het maakt effectieve integratie van hernieuwbare energiebronnen mogelijk, bevordert de stabiliteit van het elektriciteitsnet en stelt industrieën in staat om hun energieverbruik te optimaliseren. Bij Brabetech begrijpen we de essentiële rol die warmteopslag- en overdrachtstechnologieën hierbij spelen. Onze innovatieve oplossingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van gesmolten zout als warmtedrager, hebben hun effectiviteit bewezen in tal van projecten.

Door lid te worden van Energy Storage NL kunnen we verder samenwerken met belangrijke stakeholders, kennis uitwisselen en bijdragen aan het vormgeven van de toekomst van energieopslag.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze technologie en de mogelijkheden ervan voor uw industriële warmteprocessen? Neem gerust contact met ons op!

brabetech
October 13, 2023